Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Miodrag Kostić industrijalac godine

    Miodrag Kostić, predsednik MK Group dobitnik je priznanja  „Kapetan Miša Anastasijević“ u kategoriji najbolji industrijalac, koje je  dodeljeno u Matici Srpskoj u Novom Sadu.

    Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“, dodeljuje Privredna komora Vojvodine, Regionalne privredne komore Srbije, Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad i „ Medija invent“. Osnovni cilj dodele ove nagrade je afirmacija društvenih i preduzetničkih vrednosti, stvaralaštva i društveno odgovornog poslovanja.

    „Velika je čast poneti priznanje koje nosi ime po jednom od najvećih privrednika 19.veka, koji je bio najveći trgovac solju na Balkanu. Ne smemo zaboraviti da je Kapetan Miša Anastasijević jedan od najuvaženijih filantropa i zadužbinara u srpskoj istoriji, pa meni lično ova nagrada posebno draga. Iskoristio bih priliku da apelujem na sve vas da učinite sve što je u vašoj moći da zajedničkim naporom pokažemo solidarnost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija”, izjavio je Miodrag Kostić, predsednik MK  Group.

    Miodrag Kostić putovanje svetom privatnog preduzetništva započeo je pre tačno 30 godina. Investirao je u Srbiju i Ukrajinu, često promovišući našu zemlju kao idealno mesto za ulaganje. Teška vremena i krizu uspeo je da pretvori u šansu, a šansu u rezultat koji danas nosi ime MK Group koji čini poslovni sistem od više od 35 preduzeća sa oko 5000 radnika širom Srbije i Ukrajine.

    Jedna od strateških odluka na nivou kompanije MK Group je nastavi sa izdvajanjem značajnih sredstava u dobrotvorne svrhe i da svake godine u Srbiji osniva po jednu zadužbinu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE