Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jamiroquai 30. juna u Kombank Areni

    Najpoznatiji  predstavnik acid jazz/soul/funk pokreta JAMIROQUAI nastupiće 30. juna u Kombank Areni.

    Usled čestog menjanja postavke i konstante prisutnosti harizmatičnog frontmena Jay Kaya, Jamiroquai su uglavnom u javnosti tretirani kao njegov solo-projekat. Osnovan davne 1992, Jamiroquai su se probili na svetsku pozornicu zajedno sa ostatkom britanske jazz funk i acid jazz scene, rame uz rame sa velikanima pokreta poput Incognito i The Brand New Heavies, ali daleko ih prevazilazeći u popularnosti.

    I posle više od dve decenije, JQ i ekipa verni su sopstvenom izrazu prošaranom fankom, elektro i pop deonicama. Kombinacija lepršavog glasa i bezbroj otkačenih šešira sa muzikom koja zove na ples,  pružila im je karijeru punu hit singlova kao što su "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L", „Space Cowboy“, „Deeper Underground“…

    Pesma za pesmom na top listama, preko 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, Ivor Novello i Gremija bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila  Jay Kayeva maštovitost.

    Nastup u Kombank Areni, 30. juna, biće drugi nastup Jamiroquai u Beogradu, a treći u Srbiji nakon nastupa na Exitu pre dve godine na kome promovisali poslednji album. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE