Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pokrenut sajt o malignim bolestima

    Internet sajt onkonet.rs posvećen prepoznavanju i lečenju najčešćih malignih bolesti od nedavno je dostupan svima koji žele da se bolje informišu o prevenciji, dijagnostici i terapijama karcinoma.

    Portal onkonet.rs kreiran je u saradnji sa najvećim domaćim stručnjacima iz oblasti onkologije, koji su autori tekstova i informacija.

    Ovaj sajt zamišljen je kao edukativna platforma za široku javnost koja za sada obuhvata neke od najzastupljenijih malignih bolesti u Srbiji, koja će se vremenom dograđivati i širiti, kako bi bila što sveobuhvatnija i informativnija.

    Na sajtu se trenutno mogu pronaći sve važnije informacije u vezi sa malignim bolestima dojke, organa za varenje, kože, pluća, bubrega, jajnika i hematološkim malignim bolestima.

    Informacije o ovim oboljenjima obuhvataju građu i funkciju organa koji mogu biti zahvaćeni karcinomom, učestalost, rane znake prepoznavanja, dijagnostikovanje i načine lečenja bolesti, kao i najčešće zablude u vezi sa malignim oboljenjima.

    Prof. dr Dino Tarabar, gastroenterolog-onkolog sa Vojnomedicinske akademije, navodi da se lekari svakodnevno suočavaju sa problemima koji nastaju kada se pacijenti pogrešno informišu koristeći nepouzdane podatke sa interneta i iz drugih izvora. Postojanje ovakvih portala, tvrdi dr Tarabar, olakšaće situaciju i pacijentima i lekarima.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE