Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    SES: Saradnja sa zagrebačkim biroom

    Ekonomski institut iz Beograda i zagrebački Inženjerski biro potpisali su ugovor o zajedničkom nastupu u pružanju ekonomskih i pravnih savetodavnih usluga.

    Ugovorom je predvidjena poslovna saradnja u pružanju savetodavnih usluga kompanijama, institucijama i drugim organizacijama javnog i privatnog sektora iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, saopšteno je iz Saveza ekonomista Srbije (SES).

    Ugovor su u Beogradu potpisali generalni direktori Ekonomskog instituta Dragan Šagovnović i Inženjerskog biroa dr Mladen Mlinarević.

    Predvidjeno je da stručnjaci dve savetodavne kuće, koje imaju dugogodišnje iskustvo u konsaltingu i naučnoistraživačkom radu, klijentima pružaju savetodavne, ekonomske i pravne usluge snimanja i analize postojećeg stanja, izrade takozvanih dju dilidžens studija, procene vrednosti, ekonomske opravdanosti ulaganja, pronalaženja strateških partnera i investitora, korišćenja finansijskih sredstava iz evropskih fondova i drugih oblasti bitnih za unapredjenje poslovanja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE