Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  CMS proglašen ‘Pravnim savetnikom godine’ u Evropi

  Advokatska kancelarija CMS, koja uspešno posluje i u Srbiji, nedavno je osvojila Evropsku M&A nagradu koju dodeljuju Financial Times i Mergermarket, u kategoriji „Pravni savetnik godine“ za centralno-istočnu Evropu.

  Nagradu je dodelio internacionalni nezavisni žiri sastavljen od vrhunskih ekonomskih i pravnih stručnjaka, a među nominovanima su se našle i vodeće advokatske kancelarije u Evropi: Allen & Overy LLP, DLA Piper, Weil Gotshal & Manges LLP i White & Case LLP. Pored nagrade u kategoriji najboljeg evropskog pravnog savetnika, dodeljene su nagrade i za najbolje finansijske institucije, banke i finansijske savetnike, a među dobitnicima za 2012. godinu našli su se i Goldman Sachs, Citigroup, Rothschild, Deutsche Bank i Barclays.

  „Transakciona vrednost od najmanje 300 miliona evra, broj savetodavnih mandata tokom godine i uspeh poslovanja u celoj Evropi samo su neki od uslova koje treba ispuniti za nominaciju za ovu, već godinama najprestižniju, evropsku nagradu u ovim oblastima. Kada sve to imate u vidu, biti nosilac ovakvog priznanja, čast je i privilegija koja istovremeno i obavezuje“, rekao je dr Radivoje Petrikić, koji pored funkcije koordinatora za centralno-istočnu Evropu rukovodi i kancelarijom CMS-a u Beogradu. „Takođe, ovo priznanje je dalja potvrda da su nas 20 godina prisustva i iskustva u regionu učinili vodećim pravnim savetnikom za brojne međunarodne korporacije i finansijske institucije.“

  Sa preko 2800 pravnika i poreskih savetnika CMS grupacija je četvrta po veličini u svetu i posluje na svim kontinentima, u više od 50 gradova sveta. Poseban značaj i strateško opredeljenje CMS-a je poslovanje u centralnoj i jugoistočnoj Evropi sa više od 600 pravnih stručnjaka u 15 kancelarija u zemljama ovog regiona.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE