Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvara se klizalište na Adi Ciganliji

  Na Adi Ciganliji danas u 17 časova biće svečano otvorena zimska sezona na velikom otvorenom klizalištu.

  Čast da otvore klizalište imaće svi mali i veliki klizači koji dobro naoštre klizaljke i dođu da uživaju u svom omiljenom kutku Beograda. Za sve goste deliće se topli čajevi kako bi se malo zagrejali u pauzama čarolije na ledu.

  JP „Ada Ciganlija“ jubilarnu, petu godinu zaredom svim svojim posetiocima pruža najbolju zimsku zabavu na najvećem otvorenom klizalištu u gradu, gde su i klizanje i iznajmljivanje klizaljki besplatni.

  Osim toga, tokom školskog raspusta, svima koji se nisu okušali na ledu, na raspolaganju će biti besplatna škola klizanja koja će raditi svakog dana od 10 do 16 časova. Po završetku raspusta, škola klizanja nastavlja sa radom, svakog vikenda u istom terminu, a vodiće je profesionalni instruktori ovog sporta.

  Na klizalištu će tokom narednih meseci biti organizovane razne zanimljive aktivnosti, a zabava će potrajati dokle god to vremenski uslovi budu dozvolili.

  Radno vreme klizališta je svakog dana od 10 do 20 sati. Klizalište se, kao i prethodnih godina, nalazi na rukometnom terenu na Adi Ciganliji, u blizini kružnog toka.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE