Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Magazin Taboo dodelio godišnje nagrade – laureati agencija Represent Communications i dr Borislav Miljanović

    Agencija za odnose sa javnošću Represent Communications odbranila je lidersku poziciju na tržištu i osvojila šesti put nagradu „Punom parom napred“ za najuspešniju agenciju u Srbiji. Dr Borislav Miljanović, direktor i osnivač Represent Sistema, u okviru koga posluje Represent Communications dobio je „Priznanje za razvoj marketinške misli“.

    Nagradu „Punom parom napred“ dodeljuje Svet marketinga, izdavač specijalizovanog časopisa Taboo, najboljim pojedincima, agencijama i specijalizovanim preduzećima za poslovanje na tržištu marketinških usluga Srbije, a na osnovu poslovnih rezultata iskazanih kroz završne račune o poslovanju privrede i njihovim rangiranjem.

    „Za agenciju nagrada magazina Taboo predstavlja još jednu potvrdu da su hrabrost, vizija i odlučnost put ka uspehu. Ove godine smo napravili značajan pomak na tržištu Crne Gore, a lansirali smo i novu uslugu, koja nosi intrigantan naziv RENOME, jer je ugled posebno važan u vreme krize. U agenciji Represent Communications radi skoro 60 profesionalaca i ovo je pre svega timski uspeh. Ovu nagradu svake godine zasluže dinamični, mladi ljudi, puni entuzijazma koji iskreno vole da rade u sferi komunikacija – tim koji bi mogao svoje mesto da nađe u bilo kojoj svetskoj agenciji„, izjavila je Jelena Kovačević generalna direktorka agencije Represent Communications.

    Dr Borislav Miljanović je dobio „Priznanje za razvoj marketinške misli“ jer je prepoznat kao stručnjak koji stalno, sveobuhvatno i na različite načine doprinosi razvoju marketinga u Srbiji.

    Pisana i izgovorena reč su moje oružje i drago mi je što sam uspeo da koristeći ta znanja doprinesem razvoju komunikacijskih usluga na našim prostorima. Posebno sam ponosan što na tom putu sarađujem sa velikim brojem uspešnih poslovnih ljudi, vizionara, koji su ukazali poverenje agenciji koja je lider na tržištu i stavljali ispred mene izazove zahaljujući kojima smo unapredili komunikacijsku struku u Srbiji, ali i regionu. Ova nagrada je potvrda velikih ulaganja, verovanja i želje da se uvek ode korak dalje, čak i kada okolnosti nisu pozitivne – znajući da za dobar tim prepreka nema„, izjavio je dr Borislav Miljanović direktor i osnivač Represent Sistema.

    Agencija Represent Communications osnovana je 2002. godine sa ciljem da odgovori sve većim zahtevima rastućeg srpskog tržišta komunikacija. Od 2006. godine agencija je afilijacija najpoznatije svetske PR mreže Weber Shandwick, koja je nedavno proglašena za najbolju na svetu prema uglednom Holmsovom izveštaju (The Holmes Report) i posluje u skladu sa njihovim visokim standardima. Deo je Represent Sistema, grupacije specijalizovanih agencija za poslovnu komunikaciju koju čine i Represent Communications u Podgorici, Real Time Clipping i Dkit, osnovan je 2012. godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE