Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Coca Cola bira zvezde u usponu za novogodišnju pesmu

    Coca-Cola ima dugu tradiciju prazničnih pesama koje najavljuju praznike, donose radost i dugo se pamte. Ove godine Coca-Colina pesma se po prvi put nalazi na humanitarnom albumu ,,A Very Special Christmas®’’ koji prikuplja sredstva za Specijalnu Olimpijadu, međunarodnu organizaciju koja za cilj ima osnaživanje osoba sa mentalnim poteškoćama kroz sport.

    Ova praznična serija albuma pokrenuta je davne 1987. godine i tokom godina okupila neka od najvećih imena iz muzičke industrije i ostvarila preko 109 miliona dolara donacija. Učešćem u prazničnoj muzičkoj tradiciji koja podržava Specijalnu Olimpijadu, Coca-Cola još jednom postaje deo praznične čarolije.

    Ovogodišnju Coca-Cola pesmu „Something in the air“ koja prati kampanju u skoro 100 zemalja snimila je grupa muzičara u usponu – pesmu je napisao i otpevao Grayson Sanders uz podršku pevačice Lauriane Mae i kauntautora MulinjerLLC Jona, dok je producent Rock Mafia. Eklektični trio unosi dah različitih muzičkih pravaca i životnih iskustava u pesmu koja slavi prazničnu čaroliju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE