Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novi album Džimija Hendriksa stiže na proleće

    Novi album legendarnog gitariste Džimija Hendriksa na kome će se nalaziti do sada neobjavljeni snimci, pojaviće se u prvoj polovini 2013. godine.

    Album će se zvati „People, Hell And Angels“ i sadržaće neobjavljene snimke koji su napravljeni 1968. i 1969. godine, piše magazin Rolling Stone.

    Pesme koje će se nalaziti na albumu „People, Hell And Angels“ bile su planirane za ploču „First Days Of The New Rising Sun“, album je trebalo da bude objavljene nakon njegovog čuvenog albuma ‘Electric Ladyland’ , ali je Hendriks za vreme rada na novom albumu preminuo,, a pesme koje je do tada snimio nikada nisu ugledale svetlost dana.

    U Americi bi album „People, Hell And Angels“ trebalo da se pojavi 5. marta 2013. godine, dok se još uvek ne zna kada će se pojaviti u ostalom delu sveta.

    U javnost su već izažli i neki detalji o samoj ploči, pa dobro upućeni opisuju novi Hendriksov album, kao njegov izlet u muzičko eksperimentisanje sa dosta novih instrumenata, pa se na ploči čuje dosta duvačkih instrumenata, klavira, udaraljki kao i druga gitara.

    U međuvremenu za život legendarnog američkog gitariste i dalje vlada veliko interesovanje javnosti, s obzirom da će Hendriksov nastup sa festivala Vudstok imati i svoje bioskopsko izdanje, jer će se od 29. novembra prikazivati u 30 bioskopa u Engleskoj, kao i širom sveta.

    Povod za prikazivanje filma „Hendrix 70: Live At Woodstock“ je 70 godina od Hendriksovog rođenja i sadrži do sada neke nepoznate detalje kao i intervjue sa članovima benda Bilijem Koksom i Mičom Mičelom, snimateljem Edijem Kramerom i promoterom festivala Majklom Langom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE