Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pozivanje na imunitet i kad se prođe kroz crveno svetlo?

    Poslanica Nove Srbije Dubravka Filipovski se na suđenju za saobraćajni prekršaj zbog prolaska kroz crveno svetlo pozvala na imunitet, piše „Blic“.

    Filipovski negira da se pozvala na imuunitet u ovako benignom slučaju ali beogradski dnevnik „Blic“ navodi da ima dokaze iz Skupštine Srbije.

    U dopisima iz nadležnih sudova i za Filipovski , kao i za njenog stranačkog kolegu Dejana Rajčića koji se optužuje za mnogo ozbiljniji slučaj zloupotrebe službenog položaja, stoje i dokumetna kojiam poslanici objašnjavaju svoj službeni položaj sa imunitetom, prenosi pisanje „Blica“ portal Mondo.

    Prekršajni sud u Beogradu posalo je zahtev Skupštini u vezi Dubravke Filipovski, koja tvrdi da je to sudija uradio na svoju ruku a da se ona nije pozvala na imunitet.

    Sličan zahtev stigao je i za Rajčića, koga Osnovni sud u Nišu tereti da je kao zamenik gradonačelnika 2006. godine nezakonito obustavio tender i direktnom pogodbom dao posao izgradnje kolektora sa jednim gradskim preduzećem po ceni skupljoj za sedam miliona dinara.

    I Rajčić tvrdi da mu „ne pada na pamet da se pozove na imunitet“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE