Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Marija Karan u popularnoj hrvatskoj seriji Larin izbor

    Srpska glumica Marija Karan igra kapricioznu i otmenu plemkinju Anastasiju u novoj sezoni popularne hrvatske serije „Larin izbor“. U ovoj gledanoj televizijskoj noveli, čija prva sezona je privukla izuzetnu pažnju publike u regionu, među glavnim glumcima su Doris Pinčić i Ivan Herceg.

    „U Larinom izboru igram lik Anastaziju, kći kneza Nikole vrlo uticajnog plemića, koja se bori da pronađe sebe u želji da pomiri doslednost svog porekla, ali i svojih sopstvenih potreba. Radnja serije i ovoga puta u Splitu, gde dolazi da se uda za izbranika njenog oca, hoće li se izboriti sa svojim poreklom i očevim željama i ko će joj u tome pomoći, ostaje da pogledamo seriju. Ovo je jedan od najuspešnijih projekat u regionu u kom igraju divni glumci, koja je okupila nas ekipu koja radi na projektu, a u jedno i gledaoce kraj malih ekrana „, kaže Marija Karan.

    Televizijsku seriju „Larin izbor“ se prikazuje u čak 17 zemalja, od kojih su pored Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenja, Makedonija, Bugarska, Ruminiji. U Srbiji pilot emisija je prikazana u februaru ove godine. Pored izuzetno zapaženih uloga u domaćoj kinematografiji, Marija Karan je od 2008. godine uspešno razvila karijeru i u inostranstvu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE