Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Predstavljen LG UltraWide monitor sa neverovatnim 21:9 odnosom slike

  LG Electronics (LG) je predstavio svoj novi EA93 UltraWide monitor, prvi monitor na svetu sa odnosom slike od čak 21:9. Ovaj ekran dijagonale 29 inča omogućava softversku podelu ekrana na četiri dela, kao i mogućnost prikaza 100 odsto sRGP spektra boja. UltraWide monitor koristi napredne IPS panele i pruža poboljšane mogućnosti multitaskinga i multimedijalne funkcionalnosti.

  Veliki ekran od 29 inča omogućava izvanrednu preglednost, pružajući više prostora za otvaranje višestrukih prozora i dokumenata istovremeno. Monitor je dizajniran za povećanu preglednost kada su u pitanju tabele i čitanje stranica. LG UltraWide monitor je takođe izvanredna alatka za sve koji se bave grafičkim dizajnom i fotografijom. Monitor omogućava više prostora i veću preglednost, a mogućnost podele ekrana na četiri dela stvara četiri različite površine koje se mogu modifikovati po želji.

  „LG oduvek teži da proširi mogućnosti tehnologije kako bi se olakšao svakodnevni život ljudi širom sveta. Bilo da ga koristite za posao, gledate filmove, igrate video igre ili nešto sasvim drugo, UltraWide monitor pruža izvanredne mogućnosti multitaskinga i multimedijalne funkcionalnosti“, izjavio je J.J. Lee, izvršni potpredsednik i šef IT poslovne jedinice u okviru kompanije LG Home Entertainment.

  Grafički dizajneri uglavnom koriste sisteme sa dva monitora za upoređivanje materijala koji obrađuju, ali kod ovih sistema može doći do nedoslednosti u bojama. UltraWide monitor zato pruža mogućnost povezivanja sa dva eksterna uređaja putem Dual Link tehnologije, na taj način pružajući konzistentnost boja na svim ekranima. Pored toga, monitor reprodukuje 100 odsto sRGB skale boja i pruža mogućnost hardverske kalibracije, čineći ga jednostavnim za fina podešavanja, koja su neophodna grafičkim dizajnerima.

  Kombinacija vrhunskih karakteristika poput 21:9 formata, neverovatnog kvaliteta slike, brilijantnih boja i LG Cinema Screen dizajna, čine UltraWide monitore idealnim za ljubitelje filmova i video igara. Format prikaza slike od 21:9 je je blizak odnosu slike filmskog bioskopskog platna. Zahvaljujući IPS tehnologiji, gledaoci mogu da uživaju u živopisnim slikama iz gotovo svakog ugla. Uz sve to, moguće je igrati video igre ili emitovati filmove direktno sa smart telefona, putem MHL konekcije.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE