Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najprodavanija knjiga na sajmu Upražnjeno mesto

  Tiraž od 10.000 primeraka najnovijeg romana britanske spisateljice Džoane Rouling „Upražnjeno mesto“ u prevodu na srpski jezik rasprodat je već u prvim danima 57. Medjunarodgog sajma knjiga u Beogradu, objavila je u četvrtak izdavačka kuća Evro-Giunti.

  Prvi roman za odrasle engleske spisateljice koja se proslavila serijalom o dečaku čarobnjaku Hariju Poteru, knjiga „Upražnjeno mesto“, najtraženije je izdanje na ovogodišnjem Medjunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, a u prodaji je novih 10.000 primeraka, saopštio je izdavač.

  Roman „Upražnjeno mesto“ prati dogadjaje posle naprasne smrti jednog stanovnika idilične engleske varošice Pegford, a crnohumorna i provokativna priča puna je iznenadjenja koja čitaoca ne ostavljaju ravnodušnim.

  Rouling je ranije najavila da će ta njena knjiga (u originalnom nazivu „The Casual Vacancy“) biti sasvim drugačija od serijala o Hariju Poteru, koji je u Srbiji takodje objavio Evrodjunti.

  U serijalu o Hariju Poteru Rouling je napisala sedam knjiga objavljenih izmedju 1997. i 2007, prodatih u više od 450 miliona primeraka u više od 200 zemalja sveta i prevedenih na 74 jezika.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE