Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Investicioni forum 22. i 23. novembra u Beogradu

  Investicioni forum „Balkan Venture“ biće održan 22. i 23. novembra u Beogradu, a u njegovom radu će učestvovati oko 40 predstavnika investicionih fondova čiji je investicioni porfolio veći od tri milijarde evra.

  Očekivanja organizatora su da rezultat ovog skupa bude mnogo novih sklopljenih poslova i zavidna količina direktnih stranih investicija u privredu Srbije.

  Predstavnik organizatora, iz organizacije „Balkan Unlimited Serbia“ Miloš Došen naglasio je da će ovo biti najveći investicioni forum, ove vrste, do sada održan u Srbiji, koji će biti prilika da se dođe do novih investicija u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, obnovljivh izvora energije, energetske efikasnosti ali i drugih srodnih oblasti u vezi sa prirodnim naukama.

  On je naglasio da forum ima regionalni karakter jer će to biti prilika da se pored projekata iz Srbije, predstave i firme iz regiona. Forum takođe predstavlja i prilika da se po prvi put u Srbiji predstave vrlo značajni investicioni fondovi, a najavljeno je da predstavljanje oko 15 investicionih fondova.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE