Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Microsoft Sinergija 23. i 24. oktobra u Beogradu

  Informatički skup Microsoft Sinergija biće, po 12. put, održan 23. i 24. oktobra u Beogradu.

  Prema rečima direktora marketinga kompanije Microsoft za južni Balkan Borka Kovačevića, posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa velikim brojem novih tehnologija koje dolaze na srpsko, ali i svetsko tržište.

  On je istakao da će, kao i prehodnih godina, posetioci Sinergije će biti u prilici da čuju predavanja velikog broja priznatih IT stručnjaka iz regiona i iz centrale Microsofta u Redmondu.

  Don Grantam, predsednik Microsofta za region centralne i istočne Evrope, će se u svom govoru na otvaranju osvrnuti na proizvode koje je ta kompanija nedavno plasirala na tržište i najaviti nov talas inovacija.

  Grantam će govoriti i o budućim usmerenjima kompanije, kao i razlozima zbog kojih je „klaud“ (Cloud) platforma zauzela centralno mesto u IT industriji.

  Na ceremoniji otvaranja najveće informaticke konferencije u jugoistočnoj Evropi u velikoj sali beogradskog centra „Sava“ učestovaće hor „Viva voks“. Najavljeno je prisustvo ambasadora SAD u Beogradu Majkla Kirbija i visokih predstavnika Vlade Srbije.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE