Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    April u Beogradu sa Bijonse u Kombank Areni?

    Kako beogradski mediji javljaju, jedna od trenutno najvećih r’n’b zvezda Bijonse Nouls trebalo bi da 15. aprila 2013. godine održi koncert u Kombank Areni.

    Svetska turneja Bijonse bi trebalo da počne upravo u Beogradu, a kako je objavljeno pevačicin tim je beogradsku halu zakupio na ukupno tri dana, 13, 14, i 15. aprila kako bi pre koncerta održala dve probe.

    Organizator bi prema tim informacijama trebalo da bude agencija „Live nation“ koja je već bila zadužena za produkciju koncerata grupa The Rolling Stones i Madone, i sasvim sigurno može da odgovori visokim tehničkim zahtevima koji su potrebni za takav spektakl.

    Bijonse Nouls jedna od najtiražnijih r’n’b zvezda karijeru je počela u sastavu Destiny’s Child nakon čega se posvetila solo karijeri. Do sada je snimila ukupno četiri albuma, a zajedno sa svojim suprugom reperom Džej Zijem smatra se jednim od najuticajnih parova u šoubiznisu danas.

    Magazin Forbes progalsio je ovaj par jednim od najplaćenijih na svetu, a sama Bijons je redovno na listama najmoćnijih žena sveta, kao i najlepših.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE