Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Štedljivi kredit Eurobanke

    • Korišćenjem štedljivih sijalica možete uštedeti više od 20 odsto na mesečnom računu za struju. Taj novac možete iskoristiti za druge kućne potrepštine
    • Ako biste vozili auto preporučenom brzinom, svakog meseca trošili biste 40 odsto manje novca na gorivo
    • Ukoliko se pridržavate pravila o najboljem načinu za peglanje veša, uštedećete oko 30 odsto vremena, koje možete iskoristiti sa porodicom i prijateljima

    Zašto ova jednostavna pravila ne biste koristili i u planiranju svojih finansija, i refinansirajućim kreditom Eurobanke čak i do pola smanjili svoju mesečnu ratu?

    U slučaju da imate veliki broj finansijskih obaveza, refinansirajućim kreditom Eurobanke možete otplaćivati svoje kreditne obaveze (kredite, kreditne kartice, dozvoljeni minus) na neuporedivo lakši i ekonomičniji način. Slično dugovečnom trajanju štedljive sijalice, refinansirajući kredit Eurobanke sa produženim rokom otplate, praktičan je način da svakog meseca značajno uštedite objedinjavanjem svojih obaveza.

    Refinansirajući kredit Eurobanke ima još jednu ekonomičnu stranu – pored novca koji Vam preostaje svakog meseca, štedi i Vaše vreme. Brzo i lako, rata se izmiruje na jednom mestu uz manje dokumentacije. Procedura pri podnošenju zahteva za refinansiranje veoma je jednostavna, potrebna je samo lična karta. Pored brzog postupka odobravanja, prednosti su i konkurentna kamatna stopa, mogućnost odobravanja bez troškova obrade i besplatno životno osiguranje od posledica nesrećnog slučaja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE