Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Iznenadite vaše zaposlene: Zakupite VIP ložu na Belgrade Foam Festu

    Želite da iznenadite svoje zaposlene? Želite da izvedete klijenta u najbolji provod u gradu? Usput, želite najbolje mesto na najvećoj žurci ovog meseca u Beogradu? VIP lože na predstojećem Belgrade Foam Festu su najbolje mesto za vas.

    Naime, Belgrade Foam Fest koji se održava 1.septembra u Kombank Areni u Beogradu ima specijalnu ponudu za one koji vreme na najboljoj žurci u gradu žele da provedu u malo komfornijim uslovima. Čitav sektor loža, odnosno VIP prsten svečanih loža imaće specijalan VIP tretman koji između ostalog podrazumeva, VIP parking, VIP ulaz, hostese, ketering i poseban DJ tim.

    Za ove pogodnosti broj mesta je ograničen, a informacije o tome da li za VIP prsten ima još mesta, kao i rezervacije, ukoliko ih ima, možete dobiti na adresi [email protected].

    Ove godine organizatori su pripremili najekskluzivniji line-up, pa će tako na tri glavne bine nastupiti trenutno najaktuelnija imena svetske DJ scene. Takođe, očekuje se 18.000 posetilaca i 200.000 hektolitara pene na najvećoj žurci u peni na svetu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE