Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinje Međunarodni festival vina

    Najveći festival vina u regionu, deveti po redu „Interfest“, počinje na Trgu slobode u centru Novog Sada.

    Na festivalu će se posetiocima, do subote, 7. jula, svojim proizvodima predstaviti 120 vinarija iz 15 zemalja sa četiri kontinenta, izjavila je danas direktor „Interfesta“, Nataša Budisavljević.

    Ona je na konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama Turističke organizacije Novog Sada, najavila da će po prvi put kod nas biti predstavljena i vina „novog sveta“- iz Australije, Južne Afrike i Latinske Amerike, dodajući da će veliki prostor u centru Novog Sada zauzeti vinski podrumi iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Mađarske, Španije, Italije i Portugala.

    „Program za posetioce na glavnom gradskom trgu sve tri festivalske večeri trajaće od 18 sati pa sve do ponoći“, rekla je Budisavljevićeva dodajući da će u zabavnom delu na glavnoj festivalskoj bini, u četvrtak nastupiti Masimo Savić, u petak, Aleksandar Dujin sa gostima, a u subotu Duca Aradski „Hepi hipi bend“ i Aleksandar Dujin okrestar.

    Festival vina „Interfest“ se održava pod pokriviteljstvom Grada Novog Sada, Vlade AP Vojvodine, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Turističke organizacije Novog Sada i GIZ – nemačke organizacije za međunarodnu saradnju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE