Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rundek 15. juna na Kalemegdanu

    Rundek Cargo trio posle nedavnog niza nastupa u velikoj sali Doma omladine vraća se u Beograd u petak 15. juna, ali ovoga puta za koncert na otvorenom na Letnjoj sceni Bitef Art Cafea, na Kalemegdanu, saopštio je organizator Long Play-a.
     
    Gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić sviraće beogradskoj publici u malo drugačijoj atmosferi, u prisnom i toplom okruženju prostora na otvorenom među zidinama Kalemegdana.
     
    Rundek Cargo trio nastupa u novoj, petoj sezoni Letnje scene Bitef Art Cafea na Kalemegdanu čiji je ovogodišnji slogan „Up close and very personal“.
     
    „Biće to idealna prilika za sve one koji su propustili njegove majske nastupe u prestonici da to nadoknade, ali i one koji se Rundeka nikada ne bi odrekli, ni po stoti put pevajući zaredom njegove ‘Ruke’, da ga isprate na drugačiji način“, saopštio je Bitef art cafe.
     
    Karte se mogu kupiti na blagajni kluba i koštaju 1.200 dinara.
     
    Rundek Cargo trio nastupiće i 16. juna kao glavne zvezde treće, završne večeri Arsenal festa u Kragujevcu, na glavnoj bini u prostoru „Kneževog arsenala“.
     
    Nedavno se pojavio spot za pesmu „Sanjala si da si sretna“ sa CD albuma „Plavi avion“ (2010).

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE