Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Hypo Protection“ – Osiguranje uz kredit, za dodatnu sigurnost

    Hypo Alpe Adria banka je građanima obezbedila obavezno osiguranje uz keš, potrošačke i kredite za refinansiranje.
     
    Zahvaljujući ovom osiguranju, građanima je u slučaju gubitka posla, pokriveno šest mesečnih rata u kontinuitetu ili ukupno 12 rata tokom celog perioda otplate kredita. Takođe, svi klijenti koji podnesu zahtev do kraja jula 2012. godine, biće oslobođeni jednokratke naknade za obradu kredita.
     
    U okviru nove „Hypo Protection“ ponude, Hypo Alpe Adria banka odobrava gotovinske, potrošačke i kredite za refinansiranje u dinarima ili indeksirane u evrima. Maksimalan iznos za potrošačke i kredite za refinansijranje iznosi 10.000 evra (u dinarskoj protivrednosti), a za gotovinske kredite 5.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti).
     
    -Ovu ponudu smo kreirali tako da klijentima omogućava dodatne pogodnosti i sigurnost u odnosu na standardnu ponudu pomenutih kredita, jer nastojimo da prepoznamo probleme sa kojima se naši građani suočavaju i ponudimo konkretna rešenja. Kredit uz obavezno osiguranje obezbeđuje korisnicima sigurnost tokom šest meseci ili godinu dana, čak i ako im se dogodi da izgube posao i nemaju mogućnost da izmiruju svoje mesečne rate – objašnjava Dušan Mihailović, direktor Sektora upravljanja prodajom Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE