Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinje simpozijum Symorg 2012

    XIII Međunarodni simpozijum o organizacionim naukama – Symorg 2012 biće održan od 05. do 09. juna 2012 na Zlatiboru, u organizaciji Fakulteta  organizacionih nauka. U okviru simpozijuma, u petak, 8. juna biće organizovan i Poslovni forum SymOrg 2012 na kom će eksperti i istaknuti predstavnici korporativnog i javnog sektora razgovarati na temu „Unapređenje poslovnih performansi preduzeća u Srbiji“.
      
    „Izuzetno nam je zadovoljstvo što su svoje učešće na Poslovnom forumu SymOrg 2012 potvrdili predstavnici najvećih privatnih kompanija, ali i javnih preduzeća, kao i izuzetno uticajnih medija. Svoje stavove na temu unapređenja poslovnih performansi preduzeća u Srbiji izneće Miroslav Miletić, generalni direktor Koncerna „Bambi-Banat“, Mihajlo Janković, predsednik upravnog odbora kompanije Knjaz Miloš, Vladimir Kosijer, regionalni direktor prodaje kompanije Coca Cola Hellenic, i Milan Ćulibrk, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika magazina NIN. “Nadamo se da će zaključci Foruma menadžerima u Srbiji i praktično pomoći da unaprede svoje poslovanje“ izjavila je prof. dr Slađana Barjaktarović-Rakočević, predsednica organizacionog odbora simpozijuma.
     
    Ovogodišnji simpozijum SymOrg sa temom “Inovativni mendžment i poslovne performanse“, okupiće i brojne predavače sa prestižnih svetskih univerziteta poput Kembridža, Brajtona i Vašingtona, a sa ciljem da se pokrene diskusija o aktuelnim ekonomskim pitanjima. Na taj način, ovaj jedinstven međunarodni forum omogućiće razmenu najnovijih rešenja vezanih za inovativne pristupe menadžmentu i za unapređenje poslovnih performansi. Pored eminentnih predavača iz inostranstva, predavanje na temu „Aktuelna monetarna politika u Srbiji – teorija i praksa“ održaće i prof. dr Dejan Šoškić, Guverner Narodne banke Srbije. Na simpozijumu će biti publikovani i najbolji istraživački radovi i studije slučaja, za koje je prethodno bio raspisan konkurs.
      
    Detaljnije informacije o Simpozijumu možete pronaći na www.symorg.org

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE