Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U prodaji ulaznice za koncert grupe „The Cranberries“

    Ulaznice za koncert grupe „The Cranberries“, 4. decembra u Beogradskoj areni, od juče su u prodaji po promotivnim cenama od 2.500, 2.900 i 3.500 dinara, saopštio je organizator.
     
    Ulaznice po promotivnim cenama biće u prodaji do 15. septembra i mogu se kupiti na blagajni Beogradske arene, u Bilet centru, prodajnim mestima „Card servisa“ i „Eventima“, u Tržnom centru „Ušće“ i putem sajtova www.arenabeograd.com, www.tickets.rs i www.eventim.rs.
     
    Irski pop-rok bend „The Cranberries“ vratio se na svetsku muzičku scenu velikom turnejom u okviru koje će prvu put nastupiti u Beogradu, a posle šestogodišnje pauze, u februaru su objavili šesti album „Roses“. „Kao kad obujete nove, udobne kućne papuče i kroz glavu vam prođe ‘volim ove papučice’. Jednostavan, stari, udobni osećaj i rasterećenje“, izjavila je pevačica Dolores O’ Riordan kroz smeh povodom ponovnog okupljanja. „Svaki put kada se nađemo, osećamo se kao tinejdžeri. Jedino što nas podseća da smo stariji je seda kosa, ali kada izađemo na scenu izgleda kao da nikada nismo ostarili“, dodala je ona.
     
    Kombinujući melodije gitarskog indi popa sa „zvučnom teksturom kasnih osamdesetih uz dodavanje keltskog preliva“, „The Cranberries“ je postala jedna od najuspešnijih grupa ranih devedesetih godina, koja je izbila na vrh muzičke scene pesmama „Linger“ i „Zombie“. Koncert organizuju Arena Beograd i „Music Star Production“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE