Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novosti: Nema više Serbia opena?

    Prema pisanju beogradskih Novosti, jedini ATP turnir u našoj zemlji Serbia Open nalazi se pred gašenjem. Direktor takmičenja Goran Đoković već je podneo neopozivu ostavku na ovu funkciju, a oko prodaje licence za 2013. sve bi trebalo da bude dogovoreno sa Špancima, saznaje list.
     
    Ovakav epilog mogao je i da se nasluti posle ovogodišnjeg izdanja Srbija opena, na kom je prvi nosilac bio Pablo Anduhar, 38. na ATP listi, a sa kog su izostali Đoković, Tipsarević, Troicki, Zimonjić, Krajinović, Milojević i drugi.
     
    Slabija finansijska situacija verovatno nije dozvolila organizatorima da dovedu jača imena, a uz jako loš termin za održavanje turnira u sezoni (svi veći teniseri se „čuvaju“ za masterse i preskaču nivo 250) i hronično slabu posetu publike, doneta je odluka da se licenca proda nekom drugom, gde bi interesovanje bilo veće.
     
    Ako Španci preuzmu licencu, termin za sledeću godinu biće isti kao i do sada, prva nedelja maja, odnosno između turnira u Barseloni i Madridu, tokom koje se održavaju i događaji u portugalskom Eštorilu i nemačkom Minhenu.
     
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE