Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    I ambasadori u akciji uređenja Beograda

    Ambasadori SAD i Velike Britanije, Meri Vorlik i Majkl Devenport, priključiće se volonterskoj akciji uređenja glavnog grada Srbije „Naš Beograd“.
     
    Ovu akciju četvrti put organizuje Forum poslovnih lidera Srbije. Više stotina zaposlenih u vodećim međunarodnim i domaćim kompanijama volontiraće danas na uređenju 12 lokacija širom Beograda.
     
    Ambasadorka Vorlik priključiće se volonterima u Kalemegdanskom parku, dok će Devenport biti s volonterima u specijalnoj školi za decu ometenu u razvoju Osnovne škole „Dušan Dugalić“.

    Volonteri će pomoći uređenje okoline i unutrašnjosti Osnovne škole za zaštitu vida „Dragan Kovačević“, domove za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Moša Pijade“, kao i Doma penzionera „Bežanijska kosa“. Oni će uređivati i prostor u organizacijama Kreativno-edukativni centar za mentalno nedovoljno razvijene osobe – KEC MNRO, Društvo za pomoć MNRO Stari grad „Živimo zajedno“ i u vrtićima „Lunja“, „Guliver“ i „Duga“. Volonteri će ofarbati i klupe na Kalemegdanu, a kroz aktivnosti zaštite životne sredine doprineće unapređenju ambijenta u Banjičkoj šumi.

    Akcija „Naš Beograd“ od 2011. godine deo je međunarodne kampanje „Give & Gain Day“, koja se održava u 14 zemalja, u okviru koje je prošle godine volontiralo oko 30.000 zaposlenih.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE