Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Metallica – sve o koncertu

    Režim javnog saobraćaja biće izmenjen, a evo šta ne smete da unesete u koncertni prostor.


    Bend Metallica nastupiće u utorak na beogradskom Ušću, i prema zahtevima menadžmenta i radi opšte sigurnosti publike i izvođača, organizatori su saopštili šta je na koncertu zabranjeno.

    Ne smete uneti hranu, piće, profesionalnu opremu za snimanje, kišobran, nakit ili odeću sa metalnim šiljcima, vatromet, sprejeve, navijačke trube, lasere, kao ni oružje, lance ili noževe.
     

    Na turneji kojom slavi 20 godina od izlaska albuma „Metallica“, poznatog i kao „crni album“, bend izvodi sve pesme sa tog izdanja iz 1991. godine.

    Turneja obuhvata 16 koncerata u Evropi, na kojima Džejms Hetfild i ekipa izvode svih 12 pesama sa „crnog albuma“ – „Enter Sandman“, „Sad But True“, „Holier Than Thou“, „The Unforgiven“, „Wherever I May Roam“, „Don’t Tread on Me“, „Through the Never“, „Nothing Else Matters“, „Of Wolf and Man“, „The God That Failed“, „My Friend of Misery“ i „The Struggle Within“.

    Linije gradskog prevoza saobraćaće po izmenjenom režimu u utorak od 11 časova ujutru, do srede u četiri sata ujutru.

    Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Trešnjin cvet.

    Linija javnog prevoza br. 60 u period od 18h do 04h, kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici “Novi Beograd – Toplana”: Brankov most – Milentija Popovica – interna saobraćajnica – Vladimira Popovica – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

    Kapije na Ušću otvaraju se od 16h. Prva predgrupa – Gojira, izlazi na binu od 18.30h a Machine Head oko 19.45h.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE