Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Spisateljica Šeri Džons krajem maja u Beogradu

    Američka spisateljica Šeri Džons, autorka kontroverznog romana „Dragulj Medine“, dolazi krajem maja u Beograd kako bi predstavila svoju novu knjigu „Četiri sestre, četiri kraljice“ u izdanju izdavačke kuće „BeoBook“.

    Džons, koja je svetsku slavu stekla zahvaljujući bestseleru o ranim godinama života Muhamedove supruge-miljenice, na novom romanu „Četiri sestre, četiri kraljice“ radila je tri godine. Posle serijala o islamu, njegovoj istoriji i položaju žena u njemu, Džons se sada okreće 13. veku, dvorovima Francuske i Engleske, krvavim krstaškim ratovima i pripoveda „jedinstvenu i istinitu priču o pohlepi, pohoti, ambiciji i nadmetanju, objašnjavajući značenje istinske moći i oživljavajući ponovo četiri najproslavljenije žene svog doba – sestre čije su strasti, osvajanja i potomstvo uobličili tok istorije“, najavljuje „BeoBook“.

    Šeri Džons, koja u Beograd dolazi 22. maja, diplomirani je novinar i spoljni saradnik raznih izdanja u Severnoj Karolini, Filadelfiji i Montani. Njen prvenac „Dragulj Medine“, koji je svetsku premijeru imao u Srbiji, nastao je iz želje za otkrivanjem mistike arapskog sveta koji godinama proučava. Posle njega, 2009. godine usledio je roman „Mač Medine“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE