Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Treći beogradski forum o zdravoj trudnoći: Fit i zdrava mama

    Treći beogradski forum o zdravoj trudnoći FIT I ZDRAVA MAMA  održaće se u četvrtak 26. aprila 2012. u konferencijskoj sali hotela ZIRA od 18-21h na temu „Kako spremno dočekati bebu“.
     
    Govoriće se o psihofizičkoj pripremi za porođaj, ishrani tokom trudnoće, nezi bebe, pripremi roditelja za susret sa bebom, dojenju i ishrani bebe, a psihološka radionica će se baviti pripremom oba roditelja za susret sa bebom. Sve radionice su prilagođene i očevima kako bi oba roditelja mogla da podele pouzdane informacije.
     
    Među predavačima će biti:
     
    Dušica Dišić – babica, sertifikovani edukator psihofizičke pripreme i prenatal pilatesa i joge
     
    Prim. dr Gordana Obradović – specijalista ginekologije i akušerstva
     
    Dr Jasna Đorović – specijalista pedijatrije
     
    Mia Popić – psiholog
     
    Prim. dr Branka Konstantinović Birovljev – specijalista ishrane
     
    Dr Slavica Simić – ispred projekta Banke humanog mleka.
     
    U pauzi između radionica biće predstavljena modna revija odeće za trudnice Maje Magazin. Učesnice će se upoznati i sa novom kolekcijom Chicco bebi programa, kao i sa maramama za nošenje beba Hug-Bug.
     
    Paralelno sa radionicama,  skupljaće se donacije u vidu bebi odeće, pelena i opreme koje će se zatim proslediti beogradskim porodilištima.
     
    Tokom prošlog izdanja Foruma „Fit i zdrava mama“ u novembru 2011. godine, započeta je humanitarnu akcija i prikupljeno je 20 paketa odeće i 30 komada igračaka i bebi opreme koje su predate gradonačelniku grada Bora 8. decembra 2011, a taj grad je odabran kao opština koja ima najviše nezaposlenih lica na teritoriji Srbije.
     
    Prikupljena oprema u toku predstojećeg foruma biće donarana beogradskim porodilištima, a ritam održavanja Foruma – dva puta godišnje – prerašće u stalnu gradsku aktivnost u borbi za podizanje nataliteta.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE