Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Protest poljoprivrednika: Blokirani prilazi Pančevu

    Nezadovoljni poljoprivrednici nastaviće do daljeg blokadu važnijih putnih pravaca u Vojvodini i delovima centralne Srbije, jer nije udovoljeno njihovim zahtevima za vraćanje subvencija po hektaru, izjavio je predstavnik poljoprivrednika koji protestuju Zoran Lambeta.
     
    Saobraćaj na pojedinim putevima u Vojvodini i dalje je u prekidu, rečeno je Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije (AMS S). Prema podacima AMS S, od 21 sat blokiran je put u okolini Kikinde Melenci-Bašaid, put Novi Kneževac-Čoka, kao i putevi od Zrenjanina do Beograda, Novog Sada i Novog Bečeja.
     
    Blokiran je put i Zrenjanin-Vršac kod Sečnja, put od Pančeva ka Zrenjaninu, kao i stari put preko mosta na Tamišu, rečeno je Tanjugu u AMS S-u. Poljoprivrednici su blokirali i put Novi Sad-Bačka Palanka kod Gložana, Bečej-Novi Bečej, Bački Petrovac-Maglić, Vršac-Bela Crkva kod Jasenova, dok je u centralnoj Srbiji blokiran put Kragujevac-Topola kod Cerovca.
     
    Kako javlja B92, blokirani su prilazi Pančevu, a putnici iz Pančeva za Beograd moraju peške da pređu nekoliko kilometara kako bi izašli iz Pančeva i odatle nekim prevozom nastavili za Beograd.
     
    Još uvek je blokiran put iz Novog Sada ga Irigu kod Čenaja, takođe blokiran je put i ka Bačkoj Palanci, pravac ka Bačkom Petrovcu, put Bečej- Novi Bečej, ali i Žabaljski most, Titelski most i most na Tamišu kod Čente, javlja reporter B92. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE