Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    EPS, TENT i RB „Kolubara“ na regionalnoj konferenciji RE:ENERGY

    Vodeći ljudi domaćih i stranih energetskih kompanija koje posluju u regionu okupiće se na konferenciji RE:ENERGY koja će se održati 27. aprila, u hotelu „Hyatt Regency“ u Beogradu u organizaciji Conference Republic.


    O mogućnostima za investiranje u srpsku energetiku govoriće predstavnici „Elektroprivrede Srbije“, NIS-a, Termoelektrane „Nikola Tesla“, RB „Kolubare“ i „Elektrovojvodine“, dok će velike svetske energetske kompanije predstavljati direktori „General Electric Energy“, „Alstom Grid“, „Ethanol Europe“ i „Windvision“.

    Konferencija se bavi najvećim izazovima sa kojima se energetski sektor regiona suočava kako bi omogućio sigurno snabdevanje električnom energijom. Politika formiaranja cena električne energije i dalje je ključni faktor za izgradnju održivog energetskog tržišta, dok je u oblasti trgovanja električnom energijom potrebna bolja prekogranična saradnja kako bi se obezbedilo snabdevanje.

    Ovom temom baviće se četiri panela konferencije, na kojima će učestvovati i Evropska mreža operatora sistema prenosa električne energije (ENTSO-E), Austrijska električna mreža, EFT, GEN-i, Regionalna energetska berza BSP, kao i predstavnici državnih institucija – Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja i Kancelarije za evropske integracije i međunardonih finansijskih institucija IFC i EBRD.

    Detaljnije informacije o programu i govornicima na RE:ENERGY konferenciji, možete pogledati ovde.
     
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE