Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beogradski hipodrom čeka rekonstrukciju

    Čitav vek konji galopiraju Carevom ćuprijom, ali već 13 godina njihovi ljubitelji sede u „improvizovanom“ gledalištu. Pošto je glavna tribina na Beogradskom hipodromu izgorela 1999, nije vraćena u upotrebu na pravi način. Ono što je ostalo od nje se i dalje koristi, ali ne onako kako dolikuje jednom stogodišnjem gorostasu. Što je bilo jasno vidljivo prošlog ponedeljka, na otvaranju nove trkačke sezone…
     
    Ipak, ima nade za najstariji sportski objekat u prestonici, jer će u renoviranje tribine, prema najavama, biti uloženo najmanje 140.000 evra.
     
    – Grad Beograd je izdvojio sredstva za rekonstrukciju glavne tribine. Početna cifra je 14.000.000 dinara. Kada projekat bude gotov, videćemo da li će biti potrebno dodatno finansijko ulaganje da bi gledalište dobilo zasluženi izgled – otkrio je član Gradskog veća Miroslav Čučković. – Posebno je značajno što se ovaj projekat poklapa sa stogodišnjicom Hipodroma Beograd, a obnovu ćemo početi u najskorijem mogućem roku.


    Drugi trkački dan na Beogradskom hipodromu na programu je već naredne nedelje 22. aprila. Dakle, prepodne na Beogradski maraton, a poslepodne pravac Careva ćuprija.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE