Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    BG filharmonija nudi podršku strankama, prvi uslov – da su funkcioneri dolazili na koncerte

    Na sajtu Beogradske filharmonije objavljen je javni poziv za prikupljanje ponuda za pružanje podrške političkim partijama, koalicijama ili grupama građana na parlamentarnim izborima 2012. godine.
     
    Kako stoji u pozivu pravo učešća imaju sve zainteresovane političke partije, koalicije ili grupe građana, koje dostave potvrdu da im je prihvaćena izborna lista na republičkom ili lokalnom nivou, kao i svedočenje, ne manje od dva svedoka, overeno u opštini, da su u protekle četiri godine imale više od jednog člana glavnog odbora, koji je prisustvovao nekom od koncerata Beogradske filharmonije, ne računajući nastup u Ulici Strahinića Bana.
     
    U Beogradskoj filharmoniji nisu hteli da komentrišu ovaj šaljivi poziv, već kažu – poziv je vrlo jasan.

    – Ne komentarišemo tendersku proceduru, što se nas tiče, sve ovo je poprilični jasno – kažu u Beogradskoj filharmoniji.

    Na sajtu je objavljena i konkursna dokumentacija, kojom se pozivaju zainteresovani da dostave ponudu za javni konkurs čiji je predmet izbor političke stranke koju će Beogradska filharmonija podržati na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima.

    Beogradska filharmonija, na čelu sa direktorom Ivanom Tasovcem, ne prestaje da iznenađuje. Još uvek nije zaboravljen performans petorice članova filharmonije nasred ulice Strahinjića Bana, koji su svečano obučeni svirali džez, a posle aplauza koji su dobili zahvalili se transparentom: „Hvala što ne dolazite – Beogradska filharmonija“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE