Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Šarmova „Tajna pisma kaluđera koji je prodao svoj ferari“

    Knjiga „Kaluđer koji je prodao svoj ferari“ Robina Šarme već godinama se visoko kotira na listi bestselera u Srbiji i listama najčitanijih knjiga u domaćim biblioteka, a sada je „Mono i Manjana“ objavila nastavak „Tajna pisma kaluđera koji je prodao svoj ferari“.
     
    Knjige motivacionog gurua Šarma nisu fenomen samo na srpskom tržištu već širom sveta, prodate su u više od četiri miliona primeraka i prevede na 50 jezika. Petnaest godina posle objavljivanja prvog naslova, pojavio se nastavak u kome glavni lik Džulijen Mentl koji se razboleo šalje svog nećaka preko pola sveta, sa ciljem da pronađe njegova nekadašnja tajna pisma i beleške. U pismima je sadržano znanje koje je on godinama prikupljao, a koje je sažetak njegovog bogatog i ispunjenog života i neka vrsta duhovnog testamenta. Priča obuhvata putovanje preko Bosfora i Turske do ribarskih sela u Indiji, ali i lutanje po pariskim katakombama i drugim egzotičnim i teško dostupnim mestima. U knjizi su neke osnovne lekcije o ličnom preobražaju i ostvarenju životne sreće, kao i uputstva za vođenje ispunjenog života.
     
    Šarma je autor pet knjiga koje su postale internacionalni bestseleri, predavač i saradnik i konsultant kompanija (Microsoft, Nike, FedEx, NASA, IBM).

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE