Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rundek Cargo trio na turneji po Srbiji

    „Rundek Cargo trio“ održaće od 24. aprila do 6. maja koncerte u Beogradu, Kikindi, Čačku, Novom Sadu i Subotici, gde će predstaviti aktuelni album „Plavi avion“, najavila je koncertna agencija „Long play“.

    Trio gitariste i pevača Darka Rundeka nastupiće 24. aprila u Kikindi, 29. i 30. aprila u Beogradu, 1. maja u Domu kulture Čačka, 2. maja u „Sinagogi“ u Novom Sadu i 6. maja u Subotici.

    Ulaznica za beogradske koncerte Rundek Kargo trija košta 1.500 dinara i može se kupiti od sutra na blagajni Doma omladine Beograd i prodajnim mestima „Card servisa“ i „Eventim“.

    Trio, u kome su i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić i violinistkinja Izabel Betvin, posle više od godinu dana odsustva vraća se u Srbiju. Proteklih nekoliko meseci neaktivnosti benda, Rundek je iskoristio za boravak u Indiji, koji opisuje kao pustolovinu tokom koje je proučavao tamošnju muziku i „upijao duhovne uticaje budizma i hinduizma“.

    Nekadašnji vođa kultnog zagrebačkog „Haustora“, Rundek je nakon uspešne solo karijere oformio „Cargo orkestar“, da bi potom napravio novi iskorak i pod manjom firmom „Rundek Cargo trio“ objavio album „Plavi avion“ (2010). 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE