Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Duran Duran dolaze na Exit

    Sastav “Duran Duran” i zvanično je potvrdio dolazak na Exit festival, a kako se navodi na svom zvaničnom sajtu, bend će u Novom Sadu nastupiti prvog dana festivala, u četvrtak, 12. jula.
     
    Očekuje se da će se uskoro oglasiti i organizatori festivala. 
     

    Duran Duran je trenutno na svetskoj turneji, pre najavljenog nastupa u Srbiji Duran Duran nastupa u Budimpešti, a već 16. jula “se sele“ u Veronu. Na turneji promovišu poslednji album koji se pojavio 2010. godine “All You Need Is Now“. 
     

    Ovogodišnji festival EXIT održava se od 12. do 15. jula na Petrovaradinkoj tvrđavi u Novom Sadu.Poslednji u nizu izvođača koji su potvrdili svoj dolazak na festival su Plan B, Avicii, Felix Da Housecat iTotally Enormous Extinct Dinosaurs. 

    Svoje nastupe već su potvrdili Guns N’ Roses i New Order, Gossip, Wolfmother, Buraka Som Sistema, na Elektrani su potvrđeni When Saints Go Machine, dok na Dance Areni nastupaju Richie Hawtin, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Azari & III live, Art Department, Maceo Plex, Brodinski, kao i, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE