Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Počeo Big Snow Kop festival

    Foto: Big Snow Kop
     
    Odličnim nastupom na glavnoj bini, festivalsku publiku je sinoć na Kopaoniku, zagrejao Rambo Amadeus. Time je i zvanično počeo najveći zimski muzički Big Snow Kop Festivala u regionu.


    -Volim da zimujem i letujem na jednom istom mestu. Svake godine sam na Kopaoniku i drago mi je da učestvujem u festivalu koji  predstavlja idealan spoj sporta i dobre muzike. Verujem da ljudima treba pružiti drugačiju, osveženu turističku ponudu, a to jeste festival poput ovog.  Večeras smo, nakon dva meseca pauze, zaista uživali u međusobnoj interakciji sa publikom. Na sopstveno zadovoljstvo, više ćemo muzicirati nego raditi, zbog čega obećavamo odličnu zabavu – izjavio je Rambo Amadeus.

    Posećenost turističkog centra Kopaonik rekordna je za ovo doba godine, a najveći broj gostiju, iz Srbije i regiona, očekuje se od četvrtka, 22. marta. Muzički program u okviru koga će nastupiti više od 100 domaćih i stranih izvođača, predvode sjajna muzička imena poput već najavljenih  Freestylers, Basement Jaxx, Ms Dynamite, Junior Jack i DJ Fresh.

    Martovsko skijanje i dobra muzika koja već odjekuje planinom, idealan su povod da svi koji su u dobroj formi i raspoloženi za zabavu, požure ovog vikenda na Kopaonik!

    Big Snow Kop festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE