Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvorena opšta bolnica „Euromedik“

    Beograd je dobio jednu od najsavremenijih klinika za dijagnostiku. Opšta bolnica „Euromedik“ u Višegradskoj ulici, koja će zvanično vrata otvoriti 21. marta, već je primila prve pacijente.
     
    Na 2.400 kvadratnih metara, u prijatnoj atmosferi, smešteno je 40 ordinacija i pet kabineta sa savremenom opremom. Tu su najnoviji ultrazvučni aparati, skener, magnetna rezonanca (1,5 tesla), rendgen i mamograf.
     
    – U zdravlje treba investirati – kaže dr Nataša Zlatarić, neurolog i vlasnik bolnice „Euromedik“. – Savremeni život zahteva da se izborimo sa svakodnevicom, a da pri tom ostanemo zdravi. Naša bolnica je osnovana sa ciljem da zadovolji sve potrebe klijenata uz vrhunske stručnjake i najsavremeniju tehnologiju.
     
    Jedna od usluga koju pruža ova bolnica jeste i sistematski pregled za zaposlene građane. Postoje paketi pregleda za žene i muškarce i oni su izuzetno popularni među firmama, koje vode računa o zdravlju svojih zaposlenih.
     
    – U „Euromediku“ o zdravlju građana vode računa lekari, profesori na Univerzitetu i stručnjaci iz svih oblasti medicine – objašnjava dr Zlatarić. – Među njima su ortopedi, kardiolozi, radiolozi, neurohirurzi, neurolozi, ginekolozi… Sve dijagnostičke usluge su bez čekanja, a naša klinika je poznata po promotivnim i pristupačnim cenama. U okviru bolnice, postoji i stacionar, koji je predviđen za ležanje pacijenata.
     
    Inače, ovo je četvrta zgrada klinike „Euromedik“. Uz bolnicu, već godinama uspešno rade dve poliklinike i dom zdravlja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE