Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beograd dobio novu pozorišnu scenu

    Premijerom predstave “Ludi od terapije” 20. marta biće otvoren nov pozorišni prostor u Beogradu, “Scena Stamenković” u okviru kompleksa Ustanove kulture Palilula (Mitropolita Petra 8).
     
    Premijerom predstave “Ludi od terapije”, po tekstu i režiji Ivana Vukovića (inspirisano tekstom Kristofera Duranga) 20. marta, “Scena Stamenković “će i zvanično biti otvorena za publiku. 

    Predstava “Ludi od terapije”, se na izrazito duhovit način bavi istraživanjem savremenih društvenih odnosa, pre svega intimnih. Mej ide na terapiju. Džek ide na terapiju. Konobar je na terapiji, psihijatri su na terapiji! Hoće li nekome terapija pomoći? Da li će Džordž (Marko Živić) i Mej (Suzana Lukić) uspeti da se izbore za pravu ljubav ili će Džordžov ljubavnik Džek (Dragan Marinković) pobediti u ovom trouglu? Pitanje koje se postavlja je kakva bi to terapija bila a da ne podari utehu i smirenje? 

    Predstava zapravo nudi inspirativna rešenja kako da se pojedinac u burnim vremenima poremećenih odnosa i sveopšteg nedostatka prave ljubavi snađe i smeje. 

    U glumačkoj podeli predstave pored Živića Lukićeve i Marinkovića su i Danina Jeftić, Miki Damjanović i Milan Čučilović. Predstava “Ludi od terapije“ po originalnom tekstu izvedena je prvi put 1982. na Brodveju, u Njujorku, da bi kasnije stekla popularnost u celom svetu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE