Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ceca od danas slobodna

    Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas će, posle osam meseci kućnog zatvora biti „slobodna“, pošto joj ističe kazna na koju je osuđena zbog malverzacija sa transferima fudbalera „Obilića“.
     
    Ražnatovićevoj su pripadnici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija danas skinuli elektronsku narukvicu koju je od 23. juna 2011. nosila oko noge i preko koje je vršen nadzor njenog kretanja, koje je bilo ograničeno na njen dom u ulici Ljutice Bogdana.
     
    Pevačica je u kućnom zatvoru provela osam meseci jer joj je u kaznu od godinu dana zatvora bilo uračunato vreme koje je provela u pritvoru nakon hapšenja u akciji „Sablja“ 2003.
     
    Tokom tog perioda kuću je napustila svega tri puta, kada je dolazila na suđenje u Palatu pravde zbog optužbi za nasilničko ponašanje.
     
    Ražnatovićkina sestra Lidija Ocokoljić koja je zajedno sa njom bila osuđena na šest meseci kućnog zatvora izdržala je kaznu krajem oktobra, pošto je i ona tokom „Sablje“ u pritvoru provela nepuna dva meseca.
     
    Presudom iz maja prošle godine osim zatvorskih kazni sestrama je naloženo da u budžet Srbije uplate milion i po evra na ime oduzete imovinske koristi.
     
    Taj iznos je podeljen u tri rate, od po 500.000 evra. Prvu ratu su uplatile u julu, drugu u decembru, a treću bi trebalo da uplate do kraja ove godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE