Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Adam Lambert novi frontmen Queen-a?

    Adam Lambert, koji se proslavio u showu „Američki idol“, mogući je novi frontmen Queena.
     
     
     
    “Nameravam da odam počast Frediju (Merkjuriju, prim.aut) i bendu tako što ću pevati neke prokleto dobre pesme. Želimo da oživimo tu muziku za obožavaoce i pružimo im energiju na koju bi Fredi bio ponosan”, izjavio je Lambert za britanski “Daily Star”.
     
    Ekscentrični Lambert, koji je i ranije isticao da je njegov uzor pokojni pevač Queen-a, kaže da mu nikako nije namerava da zameni Merkjurija. “To je nemoguće. Ja na ovo gledam kao na veliku počast i neću da zabušavam”, rekao je 30-godišnji pevač.
     
    Bubnjar Rodžer Tejlor i gitarista legendarnog benda Brajan Mej, koji su u Queenu od osnivanja 1970. godine, već neko vreme na sva usta hvale mladog Lamberta: „Odrastao je u sjajnog izvođača, ima neverovatan glas sjajnog raspona“.
     
    Nakon što je Fredi Merkjuri preminuo 1991. godine, Queen je od 2004. do 2009. godine nastupao s Polom Rodžersom. Queenovci već neko vreme traže novog pevača, a Lambert je jedina pop zvezda za koju se uopšte razmatralo da dobije tu ulogu.

    Pevač je već sarađivao sa članovima grupe “Queen” kada su 2009. godine u finalu osme sezone “Američkog idola” zajedno izveli hit “We Are The Champions”, a dve godine kasnije nastupili zajedno na dodeli MTV evropskih muzičkih nagrada u Belfastu.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE