Muzičke zvezde na humanitarnom koncertu za Dejana Kovačevića

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Muzičke zvezde na humanitarnom koncertu za Dejana Kovačevića

  U dvorani centra „Sava“ održan je humanitarni koncert na kom su nastupila velika imena domaće muzičke scene.
  Slavica Đukić-Dejanović i Dejan Kovačević
   
  Za Dejana Kovačevića su ovom prilikom pevali Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Neda Ukraden, Merima Njegomir, Kaliopi Bukle, Aleksandra Radović, Milan Stanković, Rada Manojlović, Nataša Bekvalac i drugi. Koncertu je prisustvovala predsednica Narodne skupštine Slavica Đukić-Dejanović, kao i predstavnici Narodne kancelarije i Kabineta predsednika Republike.

  Nastup izvođača bio je obogaćen pratnjom Narodnog orkestra Radio-televizije Srbije, a program je vodio Dejan Pantelić. Na opšte oduševljenje publike, prisutnima se obratio i Dejan Kovačević kao domaćin koncerta koji je izrazio veliku zahvalnost svima koji su ga podržali u nastojanju da sebi obezbedi normalan život i pošalje poruku da je uz snagu volje sve u životu moguće postići.

  „Želeo bih od srca da se zahvalim svima vama koji ste aplauzima večeras bili moje produžene ruke. Sada znam da nisam sam i da imam tako mnogo prijatelja što me čini najsrećnijim čovekom na svetu“, istakao je Dejan Kovačević.

  Akcija pomoći Dejanu se nastavlja, a svi zainteresovani građani svoj doprinos mogu dati uplatom na njegov žiro račun broj 200-36656000-49. Sredstva koja se prikupe biće namenjena rešavanju stambenog pitanja mladog heroja koji je veliki deo života proveo u bolnicama i živeći kod prijatelja.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE