Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mik Džeger promoviše Veliku Britaniju u Davosu

    Od presude za posedovanje droge 1967. do dobijanja viteške titule 2003. godine, transformacija Mika Džegera od rokerskog buntovnika u miljenika britanskog establišmenta je prilično dobro dokumentovana.
     
    Pa ipak, malo je onih koji su zamišljali da će jednog dana videti frontmena Rolingstonsa pored premijera iz Konzervativne partije – bastiona tradicionalizma koji bi skandalizovao Džegera iz mlađih dana. Ser Mik, kako ga u javnosti oslovljavaju od kada je dobio vitešku titulu, trebalo bi da se pojavi na manifestaciji koju je britanski premijer Dejvid Kameron organizovao radi promocije Velike Britanije na ovonedeljnom skupu najbogatijih i najmoćnijih ljudi u Davosu. 
     
    Premijerov portparol je potvrdio danas da će Džeger prisustvovati događaju, ali je odbio da iznese detalje o njegovoj ulozi. Londonski tabloid „San“, koji je prvi objavio vest o Džegerovom učešću na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, predložio je listu „hitova“ koje bi legendarni pevač mogao da otpeva u duetu sa nekim od prisutnih: „Downing Street fighting man“ (Borac iz Dauning strita) i „You can’t always get what you want in a coalition“ (Ne možeš uvek da dobiješ ono što želiš u koaliciji).
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE