Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pištalov roman i kao zvučna knjiga

    Iz štampe je upravo izašlo specijalno izdanje romana Vladimira Pištala, „Tesla, Portret među maskama“, u kojoj se nalazi i zvučna verzija knjige koja je nagrađena Ninovom nagradom 2008. za roman godine.
     
    Specijalno izdanje ove knjige štampano je u ograničenom tiražu od 400 primeraka, a uz samu knjigu sadrži i poklon CD na kome se nalazi zvučna knjiga romana urađena u saradnji sa izdavačkom kućom Albatros Plus, odnosno celokupan audio zapis ovog romana u interpretaciji glumca Petra Božovića. 

    Knjigu je objavila izdavačka kuća „Agora“ iz Zrenjanina u saradnji sa Savezom slepih Srbije i izdavačkom kućom Albatros Plus, a pod pokroviteljstvom Ministrarstva za rad i socijalnu politiku Republike Srbije, koje će sa svoje strane pokloniti članovima Saveza slepih Srbije 200 primeraka ove zvučne knjige. 

    Tim povodom u četvrtak, 29. decembra u 12 sati u galeriji Artget Kulturnog centra Beograda (Trg republike 5) biće održana promocija zvučne knjige Vladimira Pištala „Tesla portret među maskama“, na kojoj će pored autora učestvovati i Nenad Šaponja i Jagoš Đuretić, a prisutne će pozdraviti Vladimir Pešić, pomoćnik ministra za rad i socijanu politiku i Milan Stošić, predsednik Saveza Slepih Srbije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE