Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Veče sa Matijom Bećkovićem u Zvezdara teatru

    Akademik Matija Bećković tradicionalno poetsko veče na kraju kalendarske godine, na kome će govoriti svoje stihove, održaće u Zvezdara teatru u petak, 30. decembra.
     
    Kako je najavilo ovo pozorište, dobrotvorni program „Veče sa Matijom“ održaće se 15. put u Zvezdara teatru, naš uvaženi pesnik govoriće svoje objavljene i neke nove stihove, a prihod od prodaje ulaznica i donatorskih priloga ustupa zajedno sa pozorištem “Zvezdara teatar” u humanitarne svrhe. 
     
    Sredstva sakupljena na dosadašnjim dobrotvornim programima upućena su deci ratnoj siročadi u Trebinju, obnovi kupole Manastira Svetog Vavedenja u Beogradu, Domu za decu bez roditeljskog staranja “Drinka Pavlović” u Beogradu, Domu za decu bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj ulici. Pomoć je upućena Dečijem hematološko-onkološkom odelenju Univerzitetske klinike u Tiršovoj ulici u Beogradu, Klinici za ginekologiju i akušerstvo KBC “Dragiša Mišović” u Beogradu, Institutu za zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić” na Novom Beogradu, Dečijem odeljenju Instituta za mentalno zdravlje u Beogradu. Školi za učenike oštećenog sluha “Veljko Radmanović” u Zemunu, Narodnoj kuhinji Prekovo kod Novog brda (Kosovo i Metohija), za izgradnju crkve u selu Krtova u Bosni i Hercegovini, za izgradnju crkve u Nikšinom Kiljanu na planini Lukavici, Udruženju članova i prijatelja Matice srpske-Senta i Narodnoj biblioteci “Stefan Prvovenčani” u Kraljevu. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE