Jagodinci plaćaju zubara u ratama

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jagodinci plaćaju zubara u ratama

  Dom zdravlja u Jagodini sa sindikatima preduzeća u ovom gradu i Pomoravskom okrugu sklapa ugovore o stomatološkim uslugama za radnike koje će plaćati u ratama, preko platnog spiska, izjavio je direktor ove ustanove Miloš Lukić.
   
  “Ugovor je potpisan sa Upravom Skupštine grada u Jagodini i sa Trgovinskom kompanijom Idea na nivou Pomoravskog okruga, a uskoro će biti potpisani i sa sindikatima još nekoliko firmi”, istakao je Lukić.
   
  On je napomenuo da je reč o stomatološkim uslugama “koje ne pokriva Fond Republičkog zdravstvenog osiguranje, a koje su u principu skupe u odnosu na radničke plate”.
   
  “Dom zdravlja u Jagodini zapošljava 15 stomatologa koji mesečno ostvaruju 500.000 do 600.000 dinara od “tržišnih usluga”, koje bi u buduće, najvećim delom, išle preko platnog spiska”, napomenuo je Lukić.
   
  On je dodao da će Dom zdravlja, koji je na ocenjivanju kvaliteta usluga Instituta “Batut” proglašen drugim u gradovima do 100.000 stanovnika, sindikatima na rate ponuditi još nekoliko zdravstvenih usluga.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE