Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Rege Serbia festival u Pančevu od četvrtka

    Četvrti rege festival (Reggae Serbia fest) počinje u četvrtak u Pančevu, a do 20. novembra nastupiće dvadesetak izvođača iz zemlja i inostranstva.
     
    Festival će otvoriti Del Arno Bend, začetnik srpske rege scene, koji ove godine proslavlja 25 godina rada, a publici će se predstaviti i bend „Nažavajbs“ (Najavibes), osnovan u Ženevi 1997. koji u svoj zvuk inkorporira različite stilove poput fanka, daba i hip-hopa, kao i mladi švajcarski rege umetnik Raldo. Najveće zvezde četvrtog po redu pančevačkog festivala su Tipa Ajri (Tippa Irie), koji je na čelu britanske rege scene poslednjih 25 godina, i Irl 16 (Earl 16), najaktivniji Jamajčanin, čije su pesme veoma slušane poslednjih decenija. Tu je i izuzetno aktivan mladi rege muzičar Zigi Rekado (Holandija). Objavio je tri albuma, a njegovi singlovi su na vrhu svih top lista. Najavljeni su i „saundsistemi“ iz Makedonije – „Active Rasta Selectors“ i Mađarske – „Love Alliance“, kao i učesnici iz Gornjeg Milanovca, Leskovca, Pančeva i Beograda.

    Prateći program obuhvatiće postavku fotografija Gorana Nikolića sa prethodnog festivala, zatim prodajnu izložbu različitih modnih detalja i interaktivnu redionicu „MC Fabrika“.

    Prema rečima organizatora veliko interesovanje za pančevački festival vlada među fanovima rege muzike u regionu – Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. Pojedinačne ulaznice na dan koncerta su 300 dinara, a komplet za sve dane košta 700 dinara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE