Počinje Sajam voda

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počinje Sajam voda

  U Beogradu sutra počinje “Sajam voda” koji će po treći put okupiti proizvođače i distributere opreme, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih i javno-komunalnih preduzeća, lokalnih samouprava, ministarstava i finansijskih institucija.

  Kako je najavljeno iz Privredne komore Srbije (PKS), tokom sajma će biti održan i međunarodni naučno – stručni skup o vodi, na kome će vodeći stručnjaci iz Srbije i regiona stručnoj i široj javnosti predstaviti najnovija znanja i iskustva iz ove oblasti.

  Na poziv PKS, koja je postala član Međunarodne federacije vodovoda i kanalizacije Evrope – EUREAU, predstavnik ove asocijacije Bruno Tiserand govoriće o finansiranju sektora voda i otpadnih voda u Evropi, kako bi se obezbedila razmena domaćih informacija i iskustava vezanih za vodovod i kanalizaciju sa onim iz zemalja EU.

  Organizatori “Sajma voda 2011”, koji će biti odrľan u hali Belekspocentar – Beograd su Udruženje za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo PKS i kompanija “Belekspo”.

  Sajam voda je manifestacija koja je pokrenuta na inicijativu PKS, a kako je istaknuto, ne predstavlja samo izložbu proizvoda, opreme i tehnologije, već je i mesto gde se razmenjuju ideje i gde se stiču nova znanja iz domena vodoprivrede.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE