Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Kragujevac Plaza“ otvara vrata prvim kupcima u februaru 2012.

    U februaru 2012. Kragujevac će postati domaćin prvog modernog centra za šoping i zabavu pod nazivom „Kragujevac Plaza“. Biće to novo mesto zabave i kvalitetne porodične kupovine, mesto gde će ljudi iz Šumadije moći da provode svoje slobodno vreme uživajući u udobnosti savremenog objekta orijentisanog na zadovoljstvo kupca.
     
    Ova moderna oaza u srcu Šumadije prostiraće se na 65.000 m2, imaće 110 prodajnih objekata sa međunarodnim i lokalnim brendovima, supermarket, šest bioskopskih sala i razne druge sadržaje.
     
    Kompanija „Plaza Centri“ kao jedan od vodećih građevinskih investitora, uložila je oko 50 mil EUR u „Kragujevac Plazu“. To je prvi od tri projekta u Srbiji i deo je dugoročne strategije investiranja u Srbiju. Na izgradnji „Kragujevac Plaza“ centra angažovano je oko 1.200 radnika, dok će sam šoping mol zaposliti oko 400 ljudi.
     
    „Kragujevac Plaza“ je efikasan i funkcionalan objekat sa kvalitetnim javnim površinama, komunikacionim sistemima. Ekološki orjentisan, ovaj objekat ima veliki broj slobodnih svetlarnika koji pružaju dovoljno prirodnog osvetljenja. Zgrada će biti registrovana kao prva zelena zgrada u regionu.
     
    Kako se približavamo završetku našeg prvog projekta u Srbiji, radujemo se otvaranju i ubeđeni smo da će „Kragujevac Plaza“ postati dominantni centar za šoping i zabavu u šumadijskom regionu. Naš cilj je da privučemo kupce iz celog regiona i omogućimo im da uživaju u našim objektima za kupovinu i zabavu jer smo posvetili mnogo pažnje i najsitnijim detaljima.
     
    Kroz razvoj ovog projekta uverili smo se postojanje velike potražnje od strane domaćih i međunarodnih trgovaca. Verujemo da će projekat doprineti uspešnim i dugoročnim odnosima sa našim poslovnim partnerima, kupcima i lokalnom zajednicom – izjavio je Sagiv Meger, direktor „Plaza Centers“ Srbija.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE