Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Svečano otvaranje Campina Puddis Dečijeg sajma

    Sutra, 14. oktobra u 10 časova na Beogradskom sajmu počinje tradicionalni osmi Campina Puddis Dečiji sajam. Svečano otvaranje je u 14 časova, a prisustvovaće ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić; ambasador Japana, Toshio Tsunozaki; zatim ispred Olimpijskog komiteta Srbije, Zorana Arunović, svetski prvak u streljaštvu; Dane Korica, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije; košarkaši seniorske selekcije KK „Crvena Zvezda“.  
     
    Prvog dana sajma posetioce očekuje raznovrsan program i dosta iznenađenja koja su priredili organizatori i sponzori manifestacije: Campina Puddis, Becutan, Frikom, Lavirint i Pošta.
     
    Specijalan program pripremaju Žandermerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada, a mališani će uživati i družeći se sa vitezovima iz Svibor saveza Srbije. Veliku pažnju svake godine privlače i razne radionice, veštačka stena, ogromna igraonica, a tu je i kulinarski kutak u kome deca sa vrhunskim kuvarima uče da prave različite vrste jela i kolača.
     
    Na bini će se smenjivati pozorišne predstave, baletske grupe, a u 15 časova počinje i velika nagradna igra za posetioce Campina Puddis „Upamti korak“. Na drugoj strani hale, na sportskom terenu predstaviće se Republički zavod za sport i Gradski centar za fizičku kulturu, zatim veliki broj školica sporta, a tu su i nagradne igre poput Campina Puddis štafete i Campina Puddis fer plej fudbalske lige.
     
    Ulaz na sajam je besplatan, a pokrovitelji ove manifestacije su: Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda.  
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE