Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Završena rekonstrukcija Ulice majora Ilića

    Ugradnjom završnog sloja asfalta i obeležavanjem kolovozne signalizacije, JKP „Beograd-put” završava rekonstrukciju Ulice majora Ilića, rečeno je u tom preduzeću. U četvrtak, u ranim jutarnjim satima, saobraćajnica kraj Palilulske pijace biće otvorena za saobraćaj.
     
    Rekonstrukcija je započeta 15. septembra, a nakon uklanjanja asfaltnog zastora podloga je zamenjena u potpunosti. Ulica je dobila asfaltni zastor od najkvalitetnije asfaltne mase namenjene velikom saobraćajnom opterećenju i dužeg je veka trajanja. Tako je kolovoz u Ulici majora Ilića prilagođen da podnese znatno uvećan intenzitet vozila, ali i autobuski saobraćaj, s obzirom na to da ovu ulicu koriste vozila javnog gradskog prevoza.
     
    Osim kolovozne konstrukcije, ova ulica dobila je i nove ivičnjake i trotoare. Njihovo asfaltiranje završeno je juče, pa su brojni sugrađani već počeli da koriste obnovljene pešačke površine i pre zvaničnog otvaranja ulice za saobraćaj.
    Ulica majora Ilića prva je saobraćajnica u kojoj se izvode temeljne rekonstrukcije.

    Slični radovi u toku su u ulicama Mije Kovačevića kod Omladinskog stadiona i Karađorđevoj u Zemunu. Investitor poslova je gradska Direkcija za puteve.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE